Heusinkveld Pedalen

De Heusinkveld Engineering simrace pedalen staan bekend als een van de beste pedalen die verkrijgbaar zijn voor simracing, absoluut high-end. De pedalen zijn gemaakt van RVS. Uitgevoerd met load-cell sensoren op alle pedalen [koppeling, rem en gaspedaal] en verstelbare hydrolische dempers, zijn dit enorm realistische en verstelbare pedalen welke vaak door professionele coureurs gebruikt worden. De pedalen zijn helemaal aan te passen kwa afstand/geometrie. Hoewel de Heusinkveld pedalen onderhoudsarm zijn, zijn eventuele onderdelen makkelijk te vervangen indien dit toch nodig zou zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de hydrolische componenten losgekoppeld van de load cell censoren. De Heusinkveld pedalen zijn alleen geschikt voor gebruik op de PC.


HEUSINKVELD ULTIMATE 3 PEDALEN set

Het topmodel van Heusinkveld Engineering. Deze set wordt geleverd met een koppeling, gas en rempedaal inclusief plaat [baseplate] waar de pedalen op bevestigd worden. De remdruk op het rempedaal kan ingesteld worden tot wel 136kg! Voor de koppeling is dit 45kg! Dit zijn waardes die in echte raceauto's ook gelden. De druk is zelf aan te passen, dus of je nu F1 of GT rijdt, je maakt deze pedalen zo realistisch mogelijk als je zelf wilt. Klik op de foto of knop voor meer info.

HEUSINKVELD PRO 3 pedalen set

Deze Heusinkveld Engineering Pro set wordt ook geleverd met 3 pedalen. Een koppeling, gas en rem inclusief de plaat om deze op te monteren. De remdruk van het rempedaal bij de pro versie zit op maximaal 55kg en de koppeling op 14kg, vrij krachtig dus. De druk op deze pedalen kun je zelf instellen. Klik op de foto of knop voor meer info.HEUSINKVELD ULTIMATE 2 pedalen set

Heusinkveld Ultimate 2 set is vergelijkbaar met de Ultimate 3, echter zonder koppelingspedaal. Deze wordt als set geleverd met een base-plate. Deze set is eventueel later uit te breiden met de Ultimate koppeling welke ook los verkrijgbaar is. Klik op de foto of knop voor meer info.

HEUSINKVELD PRO 2 PEDALEN set

Heusinkveld Pro 2 set is vergelijkbaar met de Pro 3, echter zonder koppelingspedaal. Deze wordt als set geleverd met een base-plate. Deze set is eventueel later uit te breiden met de Ultimate koppeling welke ook los verkrijgbaar is. Klik op de foto of knop voor meer info.