Thrustmaster Pedalen

Thrustmaster heeft verschillende pedalensets. Als eerste zijn er de standaard meegeleverde versies, welke niet los verkrijgbaar zijn. Dit gaat dan over het algemeen om de pedalensets met alleen een rem- en gaspedaal. Deze sets hebben geen brake-mod en werken met een podmeter. Daarnaast zijn er de pedalensets T3PA en T3PA-PRO. Deze worden in sommige pakketten meegeleverd met het stuur, maar kun je ook los aanschaffen als upgrade. Wil je je huidige systeem upgraden met dergelijke pedalen? Als je op console racet is het belangrijk om te weten of de pedalen aangesloten kunnen worden op je huidige Thrustmaster stuur.

 

 

*standaard pedalen meegeleverd met de T300RS


t3pa

De Thrustmaster T3PA pedalen is een mooie upgrade die wij zeker kunnen adviseren indien je nog gebruik maakt van de standaard meegeleverde pedalen. De T3PA maakt gebruik van podmeters, het grote voordeel is echter dat naast een koppelingspedaal, je er een brake-mod bijgeleverd krijgt in de vorm van een rubberen kegel. Deze monteer je achter het rempedaal waardoor je veel beter kunt doseren met aanremmen.

t3pa pro

De Thrustmaster T3PA-PRO pedalen is de mooiste pedalenset van Thrustmaster en maakt gebruik van podmeters. Deze set wordt geleverd met 2 brake-mods zodat je kunt kiezen hoeveel tegendruk je wilt hebben. Daarnaast is de bouwkwaliteit nog een stap beter als de T3PA pedalen, namelijk helemaal van metaal. Een andere belangrijke feature van deze pedalen is dat je ze op twee manieren kunt opbouwen. In F1 stijl of GT stijl.