Wil je beginnen met een wheel stand en deze later uitbreiden of meteen voor een complete cockpit gaan? Next Level Racing heeft het. Ben jij een echte fanaat en wil je meer uit je simulatie halen? Dan is de motion platform echt iets voor jou [ALLEEN PC]. Het Next Level Racing motion platform is ook beschikbaar voor de RSeat RS1 en de Playseat Evolution en Revolution met de juiste adapter.


gt ultimate v2

De GT ULTIMATE V2 is een frame wat deels inklapbaar is. Je kunt de stoel met het onderframe loshalen van het gedeelte waar de pedalen en je stuur op bevestigd zitten. Klik op de foto of knop voor meer info.

f1gt

De F1GT van Next Level Racing is het enige frame met de mogelijkheid om deze in F1 stand en in GT stand op te zetten naar eigen smaak. Een seat-slider, shifter support en een extra kussen zijn allemaal ook inbegrepen. Klik op de foto of knop voor meer info.wheel stand

De Next Level Wheel Stand is ideaal voor mensen die een compact systeem zoeken. Deze kun je gebruiken terwijl je op je eigen bank of stoel zit. Het voordeel van dit systeem is dat deze uitbreidbaar is in de toekomst met een stoel/frame van Next Level Racing waardoor het een compleet systeem wordt. Vooral als je toekomstbestendiger wilt zijn dus een hele mooie optie. Klik op de foto of knop voor meer info.

next level add on

De add-on voor de Next Level Wheel Stand. Als je de Wheel Stand al hebt, kun je middels deze add-on je frame compleet maken met stoel. Indien je het systeem compleet wilt hebben kun je beter gelijk de GT Ultimate V2 aanschaffen, aangezien dit voordeliger is. Klik op de foto of knop voor meer info.motion platform v3

Het Motion Platform V3 voor de Next Level Racing frames/stoelen. Dit systeem werkt alleen op de PC, niet met consoles. Deze motion platform is de goedkoopste motion systeem momenteel op de markt, maar dat doet niet af van zijn goede en betrouwbare kwaliteit. Dit product laat alleen de stoel bewegen en niet het frame zoals bij een D-Box Motion systeem. Het product wordt geleverd met bij behorende software. Er zijn ook mogelijkheden met een adapter om dit systeem te gebruiken op de stoelen van RSeat en PlaySeat. Klik op de foto of knop voor meer info.