RSeat is een fabrikant van RaceStoelen uit Bulgarije. De frames die zij maken zijn van erg hoge kwaliteit en zijn dan ook geliefd door menig SImRacer. Hoewel het niet de goedkoopste systemen zijn, is prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Wij kunnen deze systemen dan ook van harte aanbevelen.


rseat rs1

De RS1 is een enorm stevig systeem. Met een mooie racestoel die zowel sportief is alsook enigszins comfortabel door padding, is dit een fantastische frame. Standaard wordt er een seatslider meegeleverd alsook een shifter-mount voor je schakelpook. Daarnaast is hij nog eens uit te breiden met een aantal accessoires. Met een instap aan de linkerkant [vanachter de stoel gezien] gebruikt deze stoel een arm vanuit rechts waar het stuur op wordt gemonteerd. Hierdoor heb je geen steun tussen je benen lopen, je zit helemaal vrij. Ondanks de enkele arm is deze van enorm hoge kwaliteit waardoor er amper flex zit in het frame. Klik op de foto of knop voor meer info.

rseat n1

De N1 is een zwaarder frame als de RS1. Hier zit het stuur gemonteerd op dubbele armen. Daarnaast zijn de pedalen erg eenvoudig naar voren en achteren te verschuiven [bij de RS1 kan dit ook, echter moet je met een inbus werken]. Het is het topmodel van RSeat. De zit in dit frame is wat hoger als in de meeste andere frames, hier dien je wat rekening mee te houden. Klik op de foto of knop voor meer info.


formula 1 v2

Het F1 frame van RSeat. Gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Wordt geleverd met seat-slider zodat je makkelijk je stoel naar voren en/of achteren kan schuiven. Klik op de foto of knop voor meer info.