UGX [Ultimate Gaming Xperience] is een Nederlands bedrijf wat zich bezig houdt met simulatieproducten voor SimRacing en Flight-Simulatoren. Naast de verkoop van producten verhuurt men ook simulatoren. 


WHEELSTAND

De wheelstand van UGX is een prima oplossing indien je weinig ruimte hebt. Hij is inklapbaar en uitbreidbaar met een steun voor een shifter/schakelpook. Het voordeel van deze wheelstand ten opzichte van de wheel stand pro is dat er geen vervelende stang tussen je benen zit. Wordt geleverd zonder stuur en pedalen.

Klik voor meer informatie op de foto.

WHEELSTAND+ADDON

De wheelstand van UGX is een prima oplossing indien je weinig ruimte hebt. Hij is inklapbaar, en deze variant wordt geleveerd inclusief de steun voor een shifter/schakelpook. Het voordeel van deze wheelstand ten opzichte van de wheel stand pro is dat er geen vervelende stang tussen je benen zit. Wordt geleverd zonder stuur/pedalen/shifter. Klik voor meer informatie op de foto.UGX BASELINE

De UGX Baseline simulator is uitgevoerd met een stabiel/stevig frame. Bij dit frame heb je geen vervelende stang tussen de benen zitten. Daarnaast wordt hij geleverd inclusief houder voor een shifter/versnellingspook en ook een seatslider is al inbegrepen. Dit in combinatie met een comfortable luxe racestoel maakt dit een compleet pakket. Wordt geleverd zonder stuur, pedalen en tapijt. Klik voor meer informatie op de foto. 

UGX ADVANCED

De UGX Advanced simulator is een uitgebreidere variant van de UGX Baseline. Bij deze set krijg je extra het tapijt om je vloer te beschermen en een steun voor het monteren van een scherm. Ook is deze simulator gereed voor montage van een ButtKicker. Klik voor meer informatie op de foto. UGX PROFESSIONAL

De UGX Professional simulator is voornamelijk bedoeld voor simracers die op de pc rijden. Deze simulator is vergelijkbaar met de UGX Advanced, echter wordt hij geleverd met een steun voor een triple-monitor [3 monitoren] setup in plaats van een steun voor een enkel scherm. Klik voor meer informatie op de foto. 

UGX GT COMPLEET

De UGX Racesimulator GT is een compleet systeem voor wie alles volledig kant en klaar geleverd en geïnstalleerd wil krijgen. 

 

* UGX Professional Racesimulator

* Racestuur

* Pedalen

* Tapijt

* Schermhouder

* Game PC t.w.v. 1500 euro

* 3 monitoren

* Audiosysteem 2.1

* Kabels t.b.v. monitoren

* Toetsenbord met touchpad

* Installatie

 

Klik voor meer informatie op de foto. UGX SIMULATOR GULF COMPLEET SE

De UGX Racesimulator Gulf is een compleet systeem voor wie alles volledig kant en klaar geleverd en geïnstalleerd wil krijgen. Het bijzondere aan deze unieke speciale editie is natuurlijk de speciale Gulf kleurstelling waarin deze simulator is uitgevoerd voor de echte liefhebber!

 

* UGX Professional Racesimulator

* Racestuur

* Pedalen

* Tapijt

* Schermhouder

* Game PC t.w.v. 1500 euro

* 3 monitoren

* Audiosysteem 2.1

* Kabels t.b.v. monitoren

* Toetsenbord met touchpad

* Installatie