De G25 en G27 zijn bekende Logitech-sturen uit het verleden. Na even gestopt te zijn, heeft Logitech weer een tweetal sturen in het pakket. Logitech maakt met deze twee modellen uitsluitend gebruik van het Gear-Drive systeem. In feite zijn beide modellen technisch vergelijkbaar, het uiterlijk is echter iets anders. Het belangrijkste technische verschil zit hem dan ook voornamelijk in waar je het systeem voor gaat gebruiken. Alleen voor PC? Dan zijn ze beiden geschikt en kun je kiezen op basis van uiterlijk. Gaat het om de PS4 of de Xbox One dan ben je gebonden aan een van de twee modellen. Logitech biedt verder weinig uitbreidingsmogelijkheden. De sturen zijn niet om te wisselen en los te halen van de servo, en er zijn ook geen andere pedalen e.d. beschikbaar van Logitech. Een H-shifter [schakelpook] is het enige wat er als accessoire geleverd wordt. De meegeleverde pedalen zijn van een goede kwaliteit voor de prijs van de pakketten. De rem geeft dan ook enige tegendruk.


g29

De Logitech G29 maakt gebruik van een Gear-Drive servo. Het wordt geleverd met een pedalenset met koppelingspedaal. De rem heeft enige tegendruk en maakt gebruik van een potentiometer. Dit systeem is geschikt voor gebruik op de PlayStation 4 en de PC. Klik op de foto of knop voor meer info.

g920

De Logitech G29 maakt gebruik van een Gear-Drive servo. Het wordt geleverd met een pedalenset met koppelingspedaal. De rem heeft enige tegendruk en maakt gebruik van een potentiometer. Dit systeem is geschikt voor gebruik op de Xbox One en de PC. Klik op de foto of knop voor meer info.